BET HERE with bet365

LIVE

90mins

Full Time

AIK är vidare till nästa kvalomgång efter 1-1 (totalt 3-2) hemma mot FC Sheriff. Efter en jämn batalj på Friends Arena kan Solnaklubben blicka framåt mot ett häftigt dubbelmöte med Celtic i den avgörande playoff-omgången. Nu har AIK fortsatt chansen att nå ut i Europa och de har en allsvensk guldstrid att fokusera på. Bra kväll för de gulsvarta supportrarna på Friends Arena.

...

90mins

Comment

AIK gör sitt andra byte för dagen när Tarik Elyounoussi ersätts av försvararen Panos Dimitriaidis. Norrmannen får stora ovationer från hemmapubliken som är nöjd med AIK:s nummer 20.

...

89mins

Comment

Rutinerade AIK-anfallarna i Nabil Bahoui och Henok Goitom fördröjer tid på offensiv planhalva och ger hemmalaget utrymme att pusta ut efter några jobbiga minuter.

...

89mins

Comment

Oscar Linnér får frispark på den följande hörnan och AIK kan andas ut efter några sekunder av stress i eget straffområde.

...

89mins

Comment

Farligt läge för FC Sheriff och Gabrijel Boban. Anfallaren rinner igenom efter en skarv och avslutar via Oscar Linnér till hörna.

...

88mins

Comment

Nödvändigt grovjobb av Nabil Bahoui som vinner ett inkast vid offensivt straffområde. Nabil Bahoui har gett AIK positiv energi och ser redo ut inför en kommande guldstrid.

...

87mins

Comment

Nervöst bland hemmasupportrarna som har Maribor-debaclet färskt i minnet. Oscar Linnér gör en välbehövlig räddning när FC Sheriff trycker på efter sin kvittering.

...

85mins

Comment

MÅL! Boban kvitterar för FC Sheriff efter slarv av Karol Mets. Nerv i matchen igen. Vid ytterligare ett mål från gästerna väntar förlängning.

...

83mins

Comment

FC Sheriff med ytterligare en farlig chans i offensivt straffområde. Den här gången var Boban lite för het som får sitt friläge avblåst för offside.

...

82mins

Comment

AIK:s backlinje har stått för en stabil insats på Friends Arena och Rikard Norling lär vara mycket nöjd med sina tre centrala försvarare. Daniel Granli börjar växa in i rollen som AIK-spelare och har stått för en övertygande insats under den här kvällen.

...

80mins

Comment

FC Sheriff gör ett nytt byte där Burkina Fasos landslagsman Wilfried Balima ersätter Robert Tambe. Tambe som är lagets stora stjärna har hotat AIK:s backlinje men saknat kvalitet i de avgörande momenten.

...

78mins

Comment

Den korta hörnan hamnar tillslut hos Rasmus Lindkvist som missar mål med ett svårt volley-försök från distans.

...

78mins

Comment

Ständigt löpande Robert Lundström fixar en ny hörna på högerkanten och ger Sebastian Larsson ytterligare en chans med sin fina högerfot.

...

76mins

Comment

Ett uppgivet FC Sheriff försöker lirka sig fram men stöter på patrull i form av en organiserad AIK-defensiv. Full kontroll från hemmalaget som kommer närmare ett dubbelmöte med Celtic för varje sekund som går.

...

74mins

Comment

Henok Goitom vrider sig i smärtor efter en tuff situation på offensiv planhalva. Anfallaren tar sig mot nacken men är snabbt uppe på benen igen.

...

72mins

Comment

Tarik Elyounoussi får stående ovationer för ett fantastiskt hemjobb. Norrmannen har sprungit lika mycket som vanligt och är ovärderlig med sina löpmeter och sin kvalitet. AIK:s bästa spelare så här långt.

...

70mins

Comment

FC Sheriffs farligaste spelare för dagen, Robert Tambe, skapar ett nytt läge för moldaverna. Landslagsanfallaren i Kamerun bryter sig loss men avslutar en halvmeter utanför Oscar Linnérs högra stolpe.

...

68mins

Comment

Nabil Bahoui, Henok Goitom och Robert Lundström sysselsätter gästernas försvar och skapar en ny AIK-hörna inför en jublande hemmapublik.

...

66mins

Comment

Helt annat AIK efter ledningsmålet. De spelar med ett annat lugn och kan pusta ut efter det förlösande målet. Nu visar de vilken stabil organisation de har att luta sig tillbaka mot.

...

63mins

Comment

Nytt bra läge för AIK som slutar med att Tarik Elyounoussi skjuter i burgaveln. Nabil Bahoui ligger återigen bakom anfallet och ser minst sagt inspirerad ut sedan inhopper.

...

61mins

Comment

MÅL! Nabil Bahoui gör 1-0 för AIK.

...

61mins

Comment

Nabil Bahoui behöver bara några sekunder på sig innan han presenterar sig för publiken på Friends Arena. Efter ett fint samarbete med Henok Goitom bombar hemvändaren in 1-0 på halvvolley.

...

60mins

Comment

AIK står för matchens första byte när Anton Saletros ersätts av Nabil Bahoui. Den hemvändande publikfavoriten möts av stort jubel från hemmapubliken.

...

57mins

Comment

Ny hörna för AIK när Rasmus Lindkvist forsar fram längs vänsterkanten. Sebastian Larssons hörna dimper ner hos Adu som skapar sig ett farligt skottläge. Mittfältaren skjuter i block och ropar efter straff, men får inget gehör.