BET HERE with bet365

LIVE

90mins

Full Time

Matchen är över på Malmö Stadion. Malmö FF vinner med 2-1 efter att ha fått in segermålet i den andra halvleken. Anders Christiansen var tungan på vågen för hemmalaget i en match som laget också dominerade spelmässigt, även fall målchanserna inte direkt haglade just den här lördagskvällen. Örebro SK stod för en väl genomförd match, men det räckte dessvärre inte till mer än en hedersam förlust. Å andra sidan är det kanske inte just här som Axel Kjäll ska leda sitt lag till poäng, åtminstone inte på pappret. Malmö FF befäster tack vare trepoängaren sin serieledning. Nu kan laget fokusera på torsdagens inledande kvalmatch till Europa League. Tack för att ni har följt dagens liverapportering!

...

90mins

Comment

Klassaktion av anfallaren Guillermo Molins när han i en enda rörelse tar ner bollen och fintar sig förbi sin försvarare inne i straffområdet. Avslutet smiter utanför bortre stolpen.

...

89mins

Comment

Efter en längre tids bollinnehav tappar Örebro SK bollen. Sören Rieks ser också till att vinna en viktig frispark på egen planhalva åt sitt Malmö FF.

...

87mins

Comment

Nu skrapar Örebro SK fram målchanser i varje anfall, i stort sett. Bollen dimper ner hos Filip Rogic efter en längre boll. Mittfältarens avslut hamnar dock ett par meter utanför närmsta stolpe.

...

86mins

Comment

Hörnan blir överlång och går hela vägen ut till inspark för Malmö FF.

...

85mins

Comment

Superräddning av Johan Dahlin när Agon Mehmeti får läge i den bortre delen av straffområdet. Avslutet från nära håll fastnar på en utrusande, stor målvakt mellan MFF-stolparna. Bollen ut till hörna.

...

84mins

Comment

Filip Rogic kommer högst på hörnan och nickar mot mål. Johan Dahlin tar dock säkert hand om bollen.

...

83mins

Comment

Nordin Gerzic hittar Martin Broberg med en specialare. Den inhoppande mittfältarens avslut räddas ut till hörna av Johan Dahlin.

...

82mins

Comment

Magnus Lindgren blåser en intressant frispark för Örebro SK när bollen, till synes, studsar upp på Rasmus Bengtssons hand precis utanför straffområdet. Läge för 2-2?

...

82mins

Substitution

Malmö FF gör sitt tredje och sista byte för dagen.

...

81mins

Agon Mehmeti ersätter Daniel Björkman. Den Malmöfostrade anfallaren får spridda applåder på Malmö Stadion.

...

81mins

Viktor Prodell ersätts av Michael Omoh.

...

80mins

Comment

Malmö FF med ett helt okej anfall igen när Eric Larsson löper sig fri till höger. Yttermittfältarens inlägg fastnar dock i famnen på Oscar Jansson.

...

78mins

Comment

Michael Almebäck och Markus Rosenberg i en tuff närkamp. Spelarna skallar ihop och det är försvarande Michael Almebäck som drabbas hårdast. Men nu är han åter på benen.

...

75mins

Comment

Publiksiffra: 11 521

...

74mins

Comment

Nytt fint kombinationsspel i Malmö FF. Arnor Traustason får chansen att avsluta, men missar ännu en gång målet. Tung dag för islänningens skytte.

...

73mins

Yellow Card

Markus Rosenberg är den som protesterar allra mest högljutt. Därmed bestraffas han också med ett gult kort. Det är lagkaptenens fjärde för säsongen.

...

73mins

Comment

Irriterat i Malmö FF när Bonke Innocent blåses av för en kraftfull tackling.

...

71mins

Comment

Malmö FF har fortsatt bollinnehavet med ett nedtryckt Örebro SK som följd. Låt oss se om det kommer något försök till forcering från gästerna när klockan så sakteliga tickar upp mot 75 och den sista kvarten inleds.

...

68mins

Comment

2-1 till Malmö FF alltså. Vad ska Örebro SK göra nu?

...

68mins

Goal

Anders Christiansen har skjutit in sig. Med sitt femte mål för säsongen ser han till att ge Malmö FF ledningen med 2-1. Detta efter ett fint kombinationsspel som slutar med att dansken får chansen till att avsluta precis på straffområdeslinjen. Säkert avslut i bortre. Oscar Jansson chanslös.

...

68mins

Comment

Irriterat i Malmö FF när Behrang Safari åker på en brysk tackling. Men Magnus Lindgren nöjer sig med en frispark vid mittplan.

...

67mins

Comment

Resultatlös hörna.

...

66mins

Sören Rieks kliver in till vänster på mittfältet.

...

66mins

Uwe Rösler gör två förändringar.

...

66mins

Comment

Hörna till Örebro SK. Detta efter att Martin Broberg tvingat Johan Dahlin till en bra parad efter sitt distansskott.

...

65mins

Comment

Helt plötsligt ställer Örebro SK om i en sällsynt kontring. Jake Larsson försöker ta sig fram till ett skottläge, men fastnar på försvaret.

...

65mins

Comment

En relativt svag frispark från Anders Christiansen landar rakt i famnen på Oscar Jansson.

...

64mins

Yellow Card

Daniel Björkman är sen in i en duell med Bonke Innocent. Därmed får backen sin tredje varning för säsongen. Malmö FF får samtidigt ett bra frisparksläge direkt efter den resultatlösa hörnan.

...

63mins

Comment

Malmö FF får ännu en hörna. Denna gång efter fint samspel mellan Markus Rosenberg och Anders Christiansen.

...

63mins

Comment

Anders Christiansen får bollen precis utanför straffområdet, vänder upp och avlossar direkt. Ännu en gång är avslutet lite för högt.

...

61mins

Comment

Nu är i stort sett samtliga aktörer - sånär som på målvakten Johan Dahlin - på Malmös offensiva tredjedel. Det råder ingen tvekan om att hemmalaget skruvat upp både tempo och presspel ett snäpp sedan halvtidssnacket i omklädningsrummet.

...

60mins

Comment

Fint, snabbt anfall av Malmö FF när Erdal Rakip hittar Eric Larsson till höger. Inlägget som följer håller dock för låg kvalité.

...

58mins

Comment

Erdal Rakip smyger in i djupled och nås sånär av Markus Rosenberg, men passningen i djupet blir lite, lite för brant. Malmö FF närmar sig dock den stora målchansen.

...

57mins

Rodin Deprem kliver av för Örebro SK. Martin Broberg ersätter.

...

57mins

Comment

Resultatlös hörna, men MFF biter kvar bollen på offensiv planhalva. Igen.

...

56mins

Comment

Efter en lång period av bollinnehav gräver Malmö FF fram ännu en hörna. Denna gång från höger, precis framför den egna klacken.

...

54mins

Comment

Behrang Safari tar sig in från sin vänsterkant och letar skott med högerfoten. Skottet fastnar i blocket, men Malmö FF biter sig fast.

...

52mins

Comment

Markus Rosenberg är irriterad på sig själv när han jagar ikapp bollen och sparkar ner Nordin Gerzic. Frispark på egen planhalva för Örebro SK. Det kunde (borde) ha blivit ett gult kort.

...

52mins

Comment

Markus Rosenberg med läcker klack fram till sig själv. Skottet som följer fastnar i blocket.

...

50mins

Comment

Örebro SK med en kontring till höger. Filip Rogic hittar sånär Viktor Prodell i straffområdet, men bollen ut till inspark.

...

50mins

Comment

Halvlekens första riktiga målchans. Markus Rosenberg löper sig fri till höger. Därifrån hittar lagkaptenen en fri Arnor Traustason på bortre stolpen. Islänningens nick är dock direkt svag. Inspark.