Kalmar FF VS AIK Stockholm14:00
BET HERE with bet365

LIVE

91mins

Comment

Bollen dimper ner framför Ahl-Holmström som får ett bra skottläge att kvittera men får inte riktigt träff på bollen. Kalabaliken i straffområdet resulterar i frispark för AIK och det kan mycket väl ha varit sista möjligheten i matchen.

...

90mins

Full Time

Det var allt från Guldfågeln Arena, vi tackar för visat intresse.

...

90mins

Full Time

Där blåser Kristoffer Karlsson av matchen vid ställningen 0-1 och AIK säkrar en mycket viktig trepoängare i toppstriden. Stockholmslaget stod för en stark andra halvlek och Kalmar verkar fortsatt ha svårt med målskyttet.

...

90mins

Comment

Tre minuters tilläggstid annonserar domaren.

...

90mins

Comment

Kalmar fortsätter pressa men AIK släpper inte igenom mycket i straffområdet. Istället spelas bollen upp snabbt i en kontring och AIK kan lugna ner spelet med en sen hörna.

...

88mins

Comment

Isak Magnusson slår in bollen i straffområdet och det blir mycket rörigt i straffområdet, men bollen spelas ut. En av Kalmars bättre chanser i andra halvlek.

...

87mins

Comment

Anton Salétros slår en mycket bra frispark mot bortre krysset, men Lucas Hägg-Johansson sträcker ut sig och lyckas slå iväg bollen efter en ännu bättre räddning.

...

86mins

Comment

Viktor Elm river ner Henok Goitom utanför straffområdet och AIK får ett mycket bra frisparksläge.

...

84mins

Comment

Viktor Elm får pannan på bollen och är inte alls långt ifrån att kunna kvittera för hemmalagets del då bollen går strax utanför målvaktens högra stolpe.

...

83mins

Comment

Efter ett långskott från Rasmus Elm får Kalmar en chans med sin andra hörna i matchen.

...

80mins

Red Card

Romario drar på sig sitt andra gula då han glidtacklar Obasi bakifrån. Nu blir det väldigt tufft för Kalmar som fortfarande jagar kvittering mot ett AIK som ryckt upp sig i andra halvlek.

...

79mins

Comment

Henok Goitom spelar fram Chinedu Obasi som återigen är nära på att lägga mål, men bollen styrs iväg av täckande spelare.

...

76mins

Comment

Trots att det är Kalmar som jagar kvittering så känns det som att AIK är närmre att utöka då de flera gånger lyckats med kontringar som skulle kunna resultera i något.

...

74mins

Substitution

Kalmar använder sitt tredje och sista byte då Rafinha lämnar plan och Alexander Ahl-Holmström går in.

...

73mins

Comment

Matchtempot har avtagit och inget av lagen skapar några chanser.

...

71mins

Substitution

Tarik Elyounoussi kommer in på plan istället för Sebastian Larsson för AIK:s del.

...

70mins

Substitution

Kolbeinn Sigthorsson utgår och Henok Goitom kommer in på plan för AIK.

...

67mins

Comment

Kalmar har klivit upp på plan en aning och jagar en kvittering, men de har inte mäktat med någon vass målchans ännu i den andra halvleken.

...

63mins

Comment

Rasmus Elm går ner i offensivt straffområde, Kalmarspelarna vädjar till domaren efter straff, men Karlsson väljer att inte blåsa av.

...

63mins

Comment

Kalmar har tagit över bollinnehavet efter AIK:s intensiva period och har lugnat ned spelet en del.

...

60mins

Comment

Hörnan nickas bort och kort därefter blåser domaren frispark för Kalmar.

...

59mins

Comment

AIK fortsätter pressa och har skruvat upp tempot en del. Nu får de matchens andra hörna.

...

56mins

Goal

1-0 för AIK efter inlägg från Karol Mets som lyckas hålla kvar bollen i spel och Obasi lyckas nicka in den efter inlägg mot bortre stolpen.

...

55mins

Comment

Återigen ett farligt anfall från AIK som verkar ha vaknat, skott av Sigthorsson någon meter från mål men fin räddning av Hägg-Johansson.

...

52mins

Substitution

AIK:s Per Karlsson går ut med skadekänningar och Panajotis Dimitriadis ersätter honom.

...

51mins

Comment

Farligt anfall för AIK då Salétros passar in bollen till Chinedu Obasi som efter en snurrfint får iväg ett riktigt fint skott som går precis utanför höger stolpe.

...

50mins

Comment

Anfall kort därefter av Kalmar då Rasmus Elm nickar vidare bollen till Fidan Aliti i straffområdet i ett mycket bra läge, men får inte riktigt ner bollen och skjuter bollen över på volley.

...

49mins

Comment

Matchens första hörna för Kalmar otroligt nog, den nickas dock undan snabbt.

...

48mins

Comment

Andra halvleken inleds precis som den förra slutade i ett väldigt lågt och det ser väldigt låst ut i mitten av planen.

...

46mins

Comment

I och med de båda gula korten och att Sebastian Larsson låg skadad så förlängdes alltså första halvlek ytterligare. Vi är nu inne i den 18:e tilläggsminuten.

...

46mins

Yellow Card

Ett gult kort på Karol Mets i den 14:e tilläggsminuten efter att ha gått in hårt i en närkamp bakifrån med Rasmus Elm. Det var antagligen snacket efter som resulterade i det gula.

...

46mins

Yellow Card

Romario får ett gult kort för situationen med Larsson.

...

46mins

Comment

Sebastian Larsson går omkull i en närkamp med Rafinha i tionde tilläggsminuten, Romario kommer in i närkampen och knockar Larsson som blir liggandes och ser ut att ha ont.

...

46mins

Comment

AIK med farligt anfall i nionde tilläggsminuten när Larsson kommer in i straffområdet och försöker med en pass snett bakåt mot Sigthorsson men den åker ut över sidlinjen.

...

46mins

Comment

Åtta minuter spelade av tilläggstiden, AIK försöker anfalla med Kalmar pressar bra och släpper inga ytor. Båda lagen verkar längta efter halvtidsvila.

...

46mins

Comment

Efter fyra minuter spelade på tilläggstiden så är spelet ganska stillastående. Inga direkta farliga målchanser och AIK rullar runt bollar på egen planhalva i nuläget.

...

45mins

Second Half

Där blåser Kristoffer Karlsson igång den andra halvleken, Kalmar inleder med boll.

...

45mins

Half Time

Kristoffer Karlsson blåser äntligen av halvleken i 19:e tilläggsminuten vid ställningen 0-0.

...

45mins

Comment

Linjedomaren annonserar 14 tilläggsminuter på första halvlek efter publikens protest.

...

43mins

Comment

Långt inkast från Rasmus Elm in i straffområdet, nickas iväg innan Romeiro tillslut avslutar med ett skott rakt i famnen på Linnér.

...

41mins

Yellow Card

Gult kort på Sigthorsson efter att ha använt armbågen högt i en närkamp.

...

40mins

Comment

Nick i ribban från Rasmus Elm efter att mycket fint inlägg från Emin Nouri från högerkanten. Matchens kanske farligaste målchans hittills.

...

38mins

Substitution

Piotr Johansson fick väldigt ont i en närkamp med Hussein där han ser ut att fastna i gräset. Han bärs nu ut på bår och Kalmar tvingas till sitt andra byte redan. Isak Magnusson ersätter honom på plan.

...

35mins

Comment

AIK anfaller från vänsterkanten och efter ett fint inlägg från vänsterkanten så får Sigthorsson pannan på bollen när han är nästan helt öppen framför mål, dock saknades lite kraft i nicken.

...

34mins

Comment

Viktor Elm slår frisparken långt utanför.

...

34mins

Comment

Kalmar har etablerat ett tryck mot AIK-målet men har svårt att komma till vassa avslut. Frispark precis utanför straffområdet då Mets rev ner Johansson.

...

32mins

Comment

Domare Kristoffer Karlsson blåser äntligen igång matchen, avbrotten kommer säkerligen resultera i minst 10 tilläggsminuter på första halvleken.

...

25mins

Comment

För ett ögonblick sattes spelet återigen igång och Kalmar hann med ett snabbt anfall innan det blåstes av återigen på grund av att brandlarmet gått på Guldfågeln Arena.

...

21mins

Comment

Publiken har nu vaknat och Kristoffer Karlsson tvingas blåsa av matchen då planen fylls av rök från kortsidans pyroteknik.

...

20mins

Comment

Nils Fröling gjorde sig illa på egen hand i ett anfall och Kalmar tvingas till ett tidigt byte. Papa Diouf ersätter Fröling i anfallet.

...

20mins

Comment

Chinedu Obasi tappar boll på defensiv planhalva vilket ger Kalmar ett bra anfallsläge. Det avslutas av Maxwell, men någon meter utanför.

...

19mins

Comment

Böljande spel för båda lagen med lågt tempo, inget av lagen är riktigt när att lyckas hota i anfallet.

...

14mins

Comment

Väldigt farlig målchans av AIK. Obasi löper upp på vänsterkanten och petar in den i straffområdet, Sebastian Larsson är väldigt nära att peta in 1-0 till Stockholmslaget men Viktor Agardius lyckas täcka.

...

12mins

Comment

Trots flera skott så har det varit en ganska trevande start från båda lagen med lågt tempo. Känslan av en långsam match förstärks av att supportrarna valt att vara tysta de första 20 minuterna av matchen i en protestaktion mot polisen.

...

9mins

Comment

Nils Fröling med ett tungt skott från vänsterkanten i ett snabbt anfall, men inga större problem för Linnér.

...

6mins

Comment

Återigen ett anfall från Kalmar från högerkanten, Johansson passar in till Romario i skottläge som inte riktigt får träff på bollen.

...

3mins

Comment

Skott av Romarinho utanför straffområdet efter matchens första anfall, tätt utanför höger stolpe.

...

1mins

Comment

Hej och välkomna till dagens liverapportering från Guldfågeln Arena. Det här är alltså reprisen på förra årets allsvenska guldmöte. 2018 säkrade AIK sitt SM-guld borta mot Kalmar FF i den sista omgången. Den här gången är det en match i den 14:e omgången. Låt oss se om Rikard Norling kan leda sitt lag till deras första trepoängare efter sommaruppehållet efter förlust mot IFK Norrköping och kryss mot Malmö FF. Vi kör igång liverapporteringen ett tag innan avspark och finns sedan med dig under hela matchen. Väl mött!

...

0mins

Kick Off

Där blåser domaren Kristoffer Karlsson igång matchen.

...

0mins

Kick Off

Dagens laguppställningar lyder som följande: Kalmar (3-5-2): Hägg-Johansson; Aliti, V. Elm, Nouri; Agardius, Romarinho, R. Elm, Rafinha, Johansson; Froling, Maxwell. AIK (3-5-2): Linnér; Mets, Karlsson, Granti; Salétros, Hussein, Adu, Larsson, Sundgren; Sigthorsson, Obasi. Kalmar:

...